Copyright 2008 © Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door JUREER. Algemene Voorwaarden | Privacybeleid
Home.
Onze juristen.
Onze werkwijze.
Legal scan.
Tarieven.
Contact.
Juridische dienstverlening is in onze samenleving een kostbaar iets geworden. D
e juristen René Zalm en Rabin Sansaar wilden hierin verandering brengen. Een nieuw elan in de juridische advisering. advocatuur. Klantgericht, informeel, doeltreffend en doelmatig, resultaatgericht. Dit staat hen dan ook voor ogen als zij het jaar 2004 besluiten om JUREER Juridische Dienstverlening op te richten. De wijze waarop zij dit willen bewerkstelligen is door de dienstverlening volledig anders in te richten dan gebruikelijk is in de bestaande juridische dienstverlening.
Is het in de traditionele dienstverlening nog zo dat de cliënten naar het kantoor van
de dienstverlener moeten komen, zo komen de juristen van JUREER Juridische Dienstverlening naar de cliënten toe. Voorts om de kosten voor de cliënten nog veel meer laag te kunnen houden maken onze juristen daar waar kan zoveel als mogelijk gebruik van het medium internet. Hierdoor kunnen onze juristen snel reageren op de wensen van de cliënt.
Kortom: Doordat JUREER niet investeert in dure panden maar juist in zijn juristen en in zijn cliënten kunnen wij een lager tarief hanteren dan de advocatuur zonder daarbij in te moeten leveren in de kwaliteit van de dienstverlening .

Op 1 januari 2009 is JUREER Juridische Dienstverlening naar aanleiding van de economische ontwikkelingen een samenwerkingsverband aangegaan met Betaalbare Juristen.nl en Betaalbare Rechtshulp.nl om ondernemers en particulieren nog beter te kunnen adviseren en nog slagvaardiger te worden.
Over ons